Lentefeest 2024

Onze wijngaard ontwaakt straks uit zijn winterslaap, een nieuwe lente is in aantocht. Tijd voor de Gentse Wijnmetersgilde om jullie en jullie vrienden uit te nodigen op ons lentefeest van zaterdag 23 maart 2024. We hebben gekozen voor een ‘dinner and dance’-concept en hiervoor wijken we uit naar Salons Caipirinha, gelegen in de Burgemeester Maenhautstraat 92a in Merelbeke.

We verwelkomen jullie vanaf 18 uur met een aperitief met hapjes. Om 19 uur nemen we plaats aan tafel en genieten we van volgend menu:

  • Ouderwetse cocktail van Zeebrugse garnalen en trostomaat
  • Kalfslende, graantjesmosterd, saus van Tawny Port en seizoensboeket
  • Dessertbord Caipirinha
  • Koffie

Water en wijn aan tafel zijn in de prijs inbegrepen. Na het eten zijn de dranken afzonderlijk te betalen door de deelnemers.

Vanaf 21 uur staan Luc en Krystle Around met live music en discobar garant voor een uitstekende ambiance. Hun live repertoire is zeer divers, gaande van romantische ballades tot opzwepende dansmuziek.

De deelnameprijs bedraagt voor leden 75 EUR per persoon en voor niet-leden 80 EUR, over te schrijven uiterlijk op 17 maart 2024 op rekening BE11 7370 3154 4948 van de Gentse Wijnmetersgilde met vermelding van jullie naam en het aantal personen. Per e-mail kan je ons de personen meedelen die je eventueel meebrengt en/of met wie je graag aan tafel zou willen zitten.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op dit swingende lentefeest. Tot dan!

Met oprechte groeten,

Jacques Vervaet,
Voorzitter – Deken